Evenementen

Startdag en BBQ – zaterdag 15 september

Chiro Jochi vliegt er weer in! Op deze dag valt er een heleboel te beleven. Jullie komen te weten wie jullie leidsters zijn, spelen leuke spelletjes, maken nieuwe vriendinnetjes, tonen de dansjes van op kamp… En na deze dag vol plezier organiseert VZW De Loft een BBQ om het nieuwe jaar in te zetten.

Kinderfuif – zaterdag 10 november

Elk jaar staat voor de Sloebers, Speelclub en Kwiks een spetterende kinderfuif op het programma! Op deze speciale namiddag kunnen de kinderen zich uitleven op muziek, spelletjes spelen, zich laten schminken, iets lekkers smullen… en dit alles in een leuk thema!

Soirée BizaЯ – zaterdag 10 november

Ook de ouders van onze chirowietjes mogen er nog eens een avondje op uit! Voor jullie organiseert Vzw De Loft hun jaarlijkse Soiree BizaЯ ten voordele van onze chirogebouwen.

Mexican night – zaterdag 23 februari

Je kan er smullen van overheerlijke Mexicaanse wraps à volonté! Er is keuze tussen gehakt, kip of vegetarisch en dit allemaal in een gezellige Mexicaanse sfeer. De opbrengst van deze avond wordt gebruikt om onze chirowietjes een onvergetelijk kamp te bezorgen!

ASPILS – vrijdag 5 april

Een chirofuif georganiseerd door de Aspi’s en de Aspileiding. Zo krijgen de Aspi’s de kans om kennis te maken met de werking van de chiro en worden hierbij ondersteund door hun leidsters.

Moederdagpakketten – zondag 12 mei

Moederdag is een dag waarop we onze mama’s eens extra in de bloemetjes willen zetten. Ter gelegenheid van deze speciale dag verkopen wij rijkgevulde ontbijtpakketten.

Bekijk hier de foto’s van onze evenementen!